Fotókkal frissítve

2023.08.17. 07:09

Személyautó és kamion karambolozott a 4-es főúton, Törökszentmiklós és Fegyvernek között

A katasztrófavédelem mobil laborja is kiszállt ahhoz a balesethez, ami csütörtök hajnalban történt a 4-es főúton, Törökszentmiklósnál.

Molnár-Révész Erika

A személyautó hátulja szinte teljesen összeroncsolódott

Forrás: JNSZ VMKI

FRISS – 9:48:

Csütörtök hajnalban összeütközött egy személygépkocsi és egy kamion Fegyvernek és Törökszentmiklós között a 4-es főúton. Mint azt a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjétől, Németh Ádámtól megtudtuk, a karambolozó kamion veszélyes anyagot szállított.

– A törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a gépkocsikat, majd láncfűrésszel megtisztították a járműszerelvény környezetét a növényzettől, hogy a kamionmentő kivontathassa az árokból. A katasztrófavédelmi mobil labor a helyszínen azonosította a szállított veszélyes anyagot, majd helyszíni szemlét folytatott le. Veszélyes anyag nem került a környezetbe, mert a pótkocsi csak kismértékű károkat szenvedett – tájékoztatott a szóvivő. 

FRISS – 9:24:

A műszaki mentés és a helyszíni vizsgálat véget ért, így a félpályás útlezárást feloldották, azóta zavartalan a forgalom a 4-es főúton Fegyvernek és Törökszentmiklós között – tájékoztatott Sipos-Kácsor Andrea alezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Hozzátette, a balesetben a személyautó sofőrje könnyű sérülést szenvedett.

A balesetben érintett kamion veszélyes anyagot szállított
Forrás: JNSZ VMKI

Korábban írtuk:

Összeütközött egy személyautó és egy tartályos kamion csütörtökön reggel a 4-es főút 124-es kilométerénél, Törökszentmiklós és Fegyvernek között – tájékoztatta hírportálunkat a vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóság. A baleset következtében mindkét jármű az árokba borult. Az esethez műszaki mentés céljából a törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltókat riasztották. A helyszínen forgalomkorlátozásra lehet számítani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában