Galériával frissítve

2023.08.28. 15:17

Karambol a 442-esen: a személyautó sofőrje a helyszínen életét vesztette Tiszaföldvárnál

A személyautót vezető sofőr a helyszínen elhunyt a Tiszaföldvárnál történt balesetben, az érintett útszakaszt a rendőrök a helyszínelés idejére lezárták.

Molnár-Révész Erika

A személyautó eleje szinte teljesen megsemmisült az ütközésben

Fotó: Donka Ferenc

FRISS – 21:30:

A rendőrök befejezték a halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset helyszínelését, a műszaki mentés is véget ért, az érintett útszakaszon újra megindult a forgalom – tájékoztatott Mári Ilona alezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

FRISS – 15:30:

Mint azt Sipos-Kácsor Andrea alezredestől, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől megtudtuk, az ütközés következtében elhunyt a balesetben résztvevő személyautó sofőrje. A rendőrség közleményében azt írta, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt a 442. számú főút 25. kilométerszelvényében Tiszaföldvár és Tiszaföldvár-Homok között. 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint augusztus 28-án 14 óra körül egy személyautó közlekedett Tiszaföldvár irányából Kunszentmárton felé, amikor eddig tisztázatlan körülmények között áttért a menetiránya szerinti szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött egy szabályosan közlekedő kamionnal. A baleset következtében a személygépkocsi sofőrje a helyszínen életét vesztette.

A rendőrök teljes útlezárás mellett folytatják a helyszínelést. A járőrök a város irányába terelik az átmenő forgalmat.

Korábban írtuk:

Frontálisan ütközött egy kamion és egy személyautó a 442-es főút 25-ös kilométerénél, Tiszaföldvár térségében hétfő délután.

– A baleset következtében mindkét jármű az árokba borult. Az esethez a kunszentmártoni hivatásos és a tiszaföldvári önkormányzati tűzoltók vonultak ki, akik a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen. A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták – tájékoztatott a vármegyei katasztrófavédelem.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában