Program

2023.08.02. 18:30

Ügyességi pályán gyakorolhatták a szabályos közlekedést a nagykörűi táborozók

Újabb hét, újabb nyári tábor. A Szolnoki Rendőrkapitányság munkatársai ezúttal a Nagykörűben megrendezett Erzsébet tábor résztvevőinek tartottak prevenciós foglalkozást.

Pakainé Pusztai Nóra

Forrás: police.hu

A szolnoki rendőrök játékos közlekedési témájú feladatokkal készültek a gyerekeknek. A nagykörűi táborozók rögtönzött ügyességi pályán gyakorolhatták a szabályos kerékpáros és gyalogos közlekedést, kipróbálhatták a részegszemüveget, valamint a KRESZ twisterrel és egyéb ügyességi játékokkal tehették próbára tudásukat. A megelőzési program végén a rendőrök minden gyerkőcnek láthatósági eszközöket ajándékoztak.

Ahogy Sipos-Kácsor Andrea vármegyei rendőrségi szóvivőtől megtudtuk, nemcsak a táborozó gyerekek találkozhattak a héten a kapitányság megelőzési szakembereivel. A rendőrök az iskolaőrökkel közösen vagyonvédelmi tanácsokat tartalmazó szórólapokat osztottak több szolnoki helyszínen.

Az Ormos Imre Park Kölyökhét rendezvényen a gyermekek figyelmét a nyár veszélyeire hívták fel, míg a szabadstrandon fürdőzőknek a strandlopások megelőzésével kapcsolatosan adtak vagyonvédelmi tanácsokat 

– részletezte.   
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában