BikeSafe program

2023.09.01. 10:55

Házhoz mentek a jászkunsági rendőrök, tanácsokat adtak 

Vagyonvédelmi tanácsokkal és BikeSafe programmal járták a héten a vármegyét a jászkunsági rendőrök, a bűnmegelőzési szakemberek ezúttal Szajolban, Tiszasülyön és Tiszaföldváron várták a lakosokat.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Police.hu

A Szolnoki Rendőrkapitányság megelőzési szakembereivel Szajolban és Tiszasülyön, a Kunszentmártoni Rendőrkapitányság munkatársaival pedig Tiszaföldváron találkozhattak az érdeklődők a településeken felállított prevenciós pontoknál. A rendőrök a Házhoz megyünk! Fókuszban a biztonság! című program során hasznos vagyonvédelmi tanácsokkal látták el a lakosokat, valamint figyelemfelhívó, tájékoztató kiadványokat osztottak. 

Aki kerékpárral érkezett, ingyen regisztráltathatta a BikeSafe program keretén belül az országos adatbázisba. A rendőrök ilyenkor lefényképezik a kerékpárt és rögzítik az adatait, így egy esetleges lopást követően a megtalált bicikli nagy valószínűséggel visszakerül a tulajdonosához

 – tájékoztatott Mári Ilona alezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában