Újszász

2023.09.04. 11:03

Nem is sejtette a sofőr, mi fog történni, amikor megpillantotta a kanyarodni készülő autót

Addig minden olyan egyszerűnek látszott, aztán hirtelen rosszra fordultak a dolgok.

Rimóczi Ágnes

A sofőrök könnyű sérülésekkel megúszták az esetek

Forrás: Police.hu

Mint arról korábban hírportálunkon már beszámoltunk, két személyautó karambolozott szeptember 1-jén a 32-es főút 58-as kilométerénél, Újszász mellett. Az eset kapcsán új részleteket árultak el a rendőrök.

Egy helyi lakos közlekedett személyautóval Újszász külterületén, a 32-es számú főúton szeptember 1-én este háromnegyed hétkor. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint haladása során balra kívánt kanyarodni Újszász irányába, azonban nem biztosított elsőbbséget az egyenesen Zagyvarékas irányába haladó autónak, és összeütköztek. 

– A baleset következtében – az elsődleges orvosi vélemény szerint – a kanyarodó jármű sofőrje, és az egyenesen haladó személyautó utasa is nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek, a járművekben dologi kár keletkezett – számolt be Sipos-Kácsor Andrea, a főkapitányság sajtóreferense.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában