Nem lett jó vége

2023.09.05. 13:20

Saját házának folyosóján nézett farkasszemet egy idegennel a tiszaföldvári férfi

Ha valaki a bűn útjára lép, olyan folyamatot indít el, hogy a végén annak irányítására már nem lesz ráhatása. Ezt bizonyítja annak a tiszaföldvári férfinak az elmúlt pár hónapja, aki a lopástól egészen a rablásig jutott el.

Rimóczi Ágnes

A rendőrök egy televízió lopása közben csaptak le a földvári férfire

Forrás: Police.hu

Még májusban kezdett el kisebb vagyon elleni bűncselekményeket elkövetni Tiszaföldváron egy helyi férfi, aki aztán folyamatosan „emelte a tétet”. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint volt, hogy közterületről kerékpárt, vagy szórakozóhelyről bárpulton hagyott mobiltelefont lopott a 24 éves férfi. 

– Ezek után két lakóingatlan következett, amelyekbe este tört be, azonban mindkét esetben megzavarta a sértett, és elmenekült – közölte hírportálunkkal András Hunor Lehel.

– Az utolsó és legsúlyosabb tettére szeptember 3-án délután került sor, amikor lopási céllal bejutott egy 80 éves férfi házába. A sértett kérdőre vonta, ekkor két alkalommal pofon ütötte, majd ellökte a tulajdonost, végül egy televízióval a kezében távozott a házból, akkor azonban megérkeztek a tiszaföldvári rendőrök és elfogták – részletezte a főkapitányság sajtóreferense.

A tájékoztatásból kiderült: a nyomozók rablás bűntette, és négyrendbeli lopás vétség miatt hallgatták ki gyanúsítottként a férfit, akit őrizetbe vettek és kezdeményezik letartóztatását.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában