Rablás

2023.09.25. 15:30

Többször arcon csapta áldozatát a 18 éves fiatal Jászárokszálláson

Ugyanazon az estén két jászárokszállási lakost is kiraboltak, a rendőrök a 18 éves elkövetőt elfogták, a kihallgatás után a letartóztatását kezdeményezték.

Pakainé Pusztai Nóra

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Két békés jászárokszállási lakost rabolt ki egy 18 éves férfi. Egy jászárokszállási nő az utcán sétált szeptember 24-én este, amikor egy ismeretlen követni kezdte kerékpárral.

– A férfi elhaladt a nő mellett, megállt, eldöntötte a biciklit, és úgy tett, mint aki a cipőfűzőjét köti. Mikor a gyalogos a férfi mellé ért, az minden előzetes ok nélkül háromszor arcul csapta, majd dulakodást követően kitépte a sértett kezében lévő szatyrot, és elhajtott. A táskában kutyakonzerv és mobiltelefon volt. A bántalmazás következtében az asszony – az elsődleges orvosi vélemény szerint – 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett – fejtette ki Sipos-Kácsor Andrea vármegyei rendőrségi sajtóreferens.

Az elkövető pénzt és telefont is zsákmányolt
Forrás: Police.hu

A tettes egyébként 10 perccel korábban egy kerékpározó férfit ütött meg Jászárokszálláson, mindketten elestek a biciklijükkel. A tettes a földön fekvő férfitól pénzt követelt, majd összeszedte a sértett nadrágzsebéből kiesett 3500 forintot, és távozott. A bántalmazott könnyű sérülést szenvedett.

– A rendőrök elfogták és előállították a 18 éves fiatalt, akit kétrendbeli rablás és súlyos testi sértés bűntett miatt hallgattak ki. A gyanúsított beismerő vallomást tett, és a jogtalanul megszerzett tárgyak is előkerültek. A nyomozó hatóság őrizetbe vette az ifjú bűnelkövetőt, és kezdeményezi letartóztatását – közölték.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában