Nem tudták megmenteni / Frissítve

2023.09.12. 14:56

Tragédia Törtelen: saját guruló furgonja gázolt halálra egy nőt

Információink szerint egy nő életét vesztette, miközben saját kocsija visszagurult a házuk udvarán, Törtelen.

Szoljon.hu

Helyszíni beszámolók szerint ebben az udvarban történt a haláleset

Fotó: Donka Ferenc

Frissítés - 15:57

Az esettel kapcsolatban érdeklődésünkre Szabóné Berki Bianka rendőr őrnagy, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hírportálunknak elmondta, egy 63 esztendős hölgy a gépjárművét kívánta betolni a garázsba, ám a furgon ereje nekifeszítette háza kapuajtójának, amely által tragikus szerencsétlenség történt. Az eddigi vizsgálatok szerint az idegenkezűség kizárható. Az ügyet a Ceglédi Rendőrkapitányság munkatársai közigazgatási eljárás keretében vizsgálják – tájékoztatott a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Korábban írtuk:

Helyszíni információk szerint a nő a garázsból állt ki a furgonnal, majd kiszállt, de nem húzta be a kéziféket, és a jármű visszagurult. A guruló kocsin megpróbálta ugyan behúzni a kéziféket, ekkor történt a tragédia...

A helyszínre két mentőautó és egy mentőhelikopter is érkezett, de a nő életét már nem tudták megmenteni. Hírportálunk a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitánysághoz fordult további részletekért, úgy tudjuk, hogy a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában