Összefoglaló

2023.10.20. 13:00

Három embert is bűncselekmény elkövetése közben kapcsoltak le a jászkunsági rendőrök

Csütörtökön sem unatkoztak a jászkunsági rendőrök. Volt, akit bűncselekmény elkövetésekor értek tetten.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Az elmúlt napon a vármegye rendőrei hat személyt fogtak el, ebből hármat bűncselekmény elkövetése közben értek tetten, szintén három ellen pedig elfogatóparancs volt érvényben. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó közúti balesetben intézkedtek a rendőrök.

Ahogy arról a főkapitányság sajtóosztálya tájékoztatta hírportálunkat: az elmúlt 24 órában két olyan baleset történt vármegyénk illetékességi területén, amely azért következett be, mert a sofőrök nem az út-és látási viszonyoknak megfelelően választották meg járművük sebességét, a nedves úttesten megcsúsztak, és a vízelvezető árokba hajtottak. 

– Felhívjuk a gépjárművezetők figyelmét, hogy mindig az út- és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg gépjárművük sebességét. Az utak biztonságáért és a balesetek elkerüléséért a közlekedés résztvevői tehetnek a legtöbbet azzal, hogy fokozott óvatosság és kellő körültekintés mellett, a szabályokat betartva közlekednek – hangsúlyozták az illetékesek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában