Fegyvernek / Galériával frissítve

2023.10.05. 15:19

Hiába küzdöttek az életéért, már nem segíthettek az összetört roncs mellett fekvő férfin

Még a helyszínen elhunyt annak a személyautónak a sofőrje, aki egy tejet szállító tartályos teherautóval karambolozott a „kunhegyesi sóúton”.

Mészáros Géza

Fotó: Donka Ferenc

Frissítve 19:00:

A baleset helyszínelését a rendőrök befejezték, a teljes útlezárás 18 óra 22 perckor feloldásra került – közölte hírportálunkkal a rendőrség.

Fotó: Donka Ferenc

Korábban írtuk:

Halálos közlekedési baleset történt csütörtökön délután a 34-es főúton, az egykoron „kunhegyesi sóútnak” nevezett szakaszon. A baleset Fegyvernek és Bánhalma között történt, a 47-es kilométernél.

Frontálisan ütközött a két jármű. A baleset következtében a teherautó az árokba borult. A személyautóba beszorult egy ember, őt a karcagi és a szolnoki hivatásos, valamint a kisújszállási önkormányzati hivatásos tűzoltók kiszabadították, majd átadták a mentőknek. A sofőr a szakszerű orvosi ellátás ellenére a helyszínen elhalálozott. A műszaki mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában