Frissítve

2023.10.08. 07:16

Tűz ütött ki egy tiszakürti családi házban, egy gázpalack is felrobbant

A tűzoltók két vízsugárral vették körül a tüzet, az oltás közben egy fáskamrában felrobbant gázpalackot is találtak.

Köllő Judit

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

FRISS – 9:12

A tűzeset kapcsán megszólalt dr. Kiss Györgyné polgármester.

– Sajnos ismét tűzeset volt Tiszakürtön, a Sárköz 10 szám alatti ingatlan égett ki – erősítette meg a község vezetője.

– Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a tüzet. Reggel 6 óra körül a szomszéd hívta ki a tűzoltókat, mivel az ott lakókat nem tudta felébreszteni. Senki nem sérült meg, a család el tudott helyezkedni rokonoknál – közölte.

FRISS – 8:16:

A kunszentmártoni és a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók megkezdték az utómunkálatokat Tiszakürtön – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Korábban írtuk:

Egy vályogfalú, palahéjazatú családi ház egyik helyisége és tetőszerkezete ég Tiszakürtön, a Sárköz utcában – tájékoztatott az vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóság. A kunszentmártoni és a kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre, akik két vízsugárral már körülhatárolták a tüzet. 

Az egységek az épület fáskamrájában egy gázpalackot találtak, amely felrobbant. A házon belül is találtak egy tűzhelyre kötött gázpalackot, amelyet nem ért hőterhelés. Mivel beizzott a teljes tetőszerkezet, ezért a tűzoltók megbontják azt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában