Galériával / Frissítve

2023.11.15. 17:24

Halálos baleset: gyalogost gázolt egy teherautó Mezőtúron

Baleset történt a Puskin utca és az Eper utca kereszteződésénél Mezőtúron szerda délután. Gyalogost gázolt egy teherautó.

Pakainé Pusztai Nóra

A baleset helyszíne

Fotó: Donka Ferenc

Frissítés - 2023. 11. 16.

Miután a város hivatásos tűzoltói áramtalanították a járművet, az alá szorult sérültet pneumatikus emelőpárna segítségével szabadították ki, majd átadták a mentőknek – tájékoztatott a balesettel kapcsolatban Németh Ádám, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Információink szerint a baleset következtében a férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés és a mentés idejére teljes útlezárás volt érvényben az érintett szakaszon. A gázolás pontos körülményeit a rendőrség még vizsgálja.

Korábban írtuk:

Mezőtúron a Puskin utca és az Eper utca kereszteződésénél gyalogost gázolt egy teherautó szerdán.

A balesethez a város hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet – tájékoztatott a vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóság. Az egység a társhatóságokkal közösen dolgozik a helyszínen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában