Frissítve

2023.11.28. 12:29

Olaj folyt ki egy teherautóból, le kellett zárni egy utat Mezőtúron

Olaj folyt ki egy teherautóból Mezőtúron az Északi összekötő úton, a szakemberek dolgoznak a kárelhárításon.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Frissítve 15.23:

Délután három óra után Szűcs Dániel polgármester arról tájékoztatta hírportálunkat, hogy az érintett útszakaszon feloldották az útzárat. 

– A kifolyt anyagot az Intézményellátó Kft. munkatársai letakarították, de a biztonság miatt pár napig még sebességkorlátozás lesz elrendelve ott – hangsúlyozta a városvezető.

Korábban írtuk:

Lezárták az északi összekötő utat Mezőtúron kedden reggel. Ahogy arról a városvezető közösségi oldalán tájékoztatta a lakosságot: egy teherautóból műszaki problémák miatt nagy mennyiségű olaj folyt ki az Északi összekötő út-Túrkevei út (külterületi szakasz rész a villanytelepig) útvonalon. 

– Ez komoly balesetveszélyt jelent, emiatt az Északi összekötő utat lezárták – tette közzé Szűcs Dániel. A polgármester arról is szólt, hogy a kárelhárítást megkezdte a katasztrófavédelem, a rendőrség, a polgárőrség. 

– Természetesen a Mezőtúri Intézményellátó és Ingatlankezelő Kft. munkatársai is kint vannak a helyszínen, hogy elhárítsák a szennyezett anyagot – írta délelőtt a városvezető.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában