Őrizetbe vették

2023.11.22. 17:25

Rátörték a bejárati ajtót – videón a kiskorúakkal is üzletelő jászfényszarui drogdíler elfogása

Felnőtteknek és kiskorúaknak is árulta a bódító anyagot az a jászfényszarui díler, akit bilincsben vittek el a jászsági nyomozók.

Rimóczi Ágnes

A rendőrök lakásán fogták el a drogdílert

Forrás: Részlet a rendőrség videójából

Egy jászfényszarui férfit állítottak elő a Jászberényi Rendőrkapitányságra, aki a megalapozott gyanú szerint 2022 novemberétől napi rendszereséggel 1000–3000 forint per pakk áron árusított a lakcímén új pszichoaktív anyagot. A kiporciózott, bódító hatású szert felnőtt és kiskorú helyi lakosoknak értékesítette.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól kapott tájékoztató szerint a nyomozók kutatást tartottak a férfi lakcímén, ahonnan 20,1 gramm fehér port – mely az előzetes szakértői vélemény szerint új pszichoaktív anyagnak minősül –, mérlegeket és csomagolóanyagokat foglaltak le. Vagyonvisszaszerzés keretében értékes gépjárművet, arany ékszereket és pénzt biztosítottak a nyomozók.

– A jászsági rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a 39 éves férfit, majd őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását. A Jászberényi Rendőrkapitányság kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett és 18. életévét be nem töltött személynek kínálással, átadással elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett miatt folytat nyomozást – mondták el az üggyel kapcsolatban a főkapitányság sajtómunkatársai.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában