Egy kamera segítette

2023.11.16. 12:16

Saját magát buktatta le a pancser tolvaj Kenderesen

Szépen belenézett a kamerába, melyet éppen letört egy kenderesi férfi, így a rendőrök végigmozizhatták, ahogy éppen kirámol egy házat. A 33 éves helyi lakost elfogták, de nem tett vallomást.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Egy felújítás alatt álló kenderesi ingatlan tulajdonosa tett bejelentést még október 20-án, mert ismeretlen tettes ellopta a házára felszerelt egyik kamerát, láncfűrészt, gyalugépet, hangfalat, laptopot, de nem hagyta a helyszínen a kibontott ablakot és ajtót sem.

– A rendőrök adatokat gyűjtöttek, és elemezték azt a kamerafelvételeket, melynek egyikén jól látható, amint a gyanúsított éppen letöri a külső kameraegységet. Innen már nem volt nehéz a bizonyítás, a 33 éves helyi lakost elfogták és előállították a Kisújszállási Rendőrőrsre, ahol lopás vétség miatt kihallgatták. A férfi nem tett vallomást – tájékoztatott Sipos-Kácsor Andrea alezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában