Frissítve

2023.11.08. 06:54

Egy kamion és két kisteherautó karambolozott a 4-es főúton - galériával

Törökszentmiklós külterületén teljes útlezárás mellett helyszíneltek a rendőrök.

Szoljon.hu

Frissítés - 9:45

Összeütközött a 4-es főút Törökszentmiklóst elkerülő szakaszán szerdára virradóra egy élelmiszerrel megrakott és egy személyautót szállító kisteherautó, valamint egy nyerges vontató, amely a pótkocsiján két munkagépet és négy tekercs vasárut szállított – részletezte az esetet a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Utóbbi járműszerelvény az árokba csapódott, pótkocsijáról a két munkagép leborult. A trélerről szintén leesett a rajta szállított személyautó. A szolnoki hivatásos és a törökszentmiklósi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket, a kamion és a tréler sofőrjét feszítővágó segítségével kiszabadították. Az egységek a helyszínelést követően az élelmiszerszállító kisteherautót levontatták az úttestről.

Frissítés - 9:30

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, a teljes útlezárást feloldották.

Korábban írtuk:

Frontálisan karambolozott egy kamion és egy kisteherautó Törökszentmiklós régiójában, a 4-es főút 116-os kilométerszelvényénél – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. 

Mint írták, a baleset következtében egy ember beszorult, akit a szolnoki hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítottak ki. A rajok áramtalanították a járműveket. A baleset helyszínére a mentők is kiérkeztek. Az érintett szakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

A rendőrség teljes útlezárás mellett helyszínel. Tájékoztatásuk szerint a balesetben összesen három jármű érintett. A balesettel érintett útszakaszt a Budapest és a Debrecen felől érkezők is Törökszentmiklós városán keresztül közlekedve tudják elkerülni – jelezte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában