Frissítve

2023.12.13. 17:36

Gyalogost gázolt halálra egy autó a 4-es főúton, Kisújszállásnál

Életét vesztette egy sötét ruházatban közlekedő gyalogos nő a 4-es főúton, Kisújszállásnál szerda délután.

Pakainé Pusztai Nóra

Illusztráció

Forrás: Shutterstock.com

FRISS – 21:40:

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a rendőrök befejezték a baleset helyszínelését, az érintett útszakasz teljes szélességben járható.

FRISS – 20:45:

A baleset részleteiről a vármegyei rendőrségi sajtóosztálya tájékoztatott. Egy vontatóból és a hozzá kapcsolt pótkocsiból álló járműszerelvény közlekedett a 4-es főúton, Kisújszállás külterületén, Kenderes irányából Karcag felé december 13-án 16 óra 20 perc körül, mikor elütött az úton egy ott sötét ruházatban közlekedő gyalogost. A baleset következtében a gyalogos nő a helyszínen életét vesztette közölték.

Korábban írtuk:

Közúti baleset történt szerdán délután 16 óra 20 perc körül a 4-es főút 149. kilométerszelvényében, Kisújszállásnál. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint teljes útlezárás mellett végzik a baleset helyszínelését, a forgalmat Kisújszállás felé terelik.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában