Összesítő

2023.12.11. 15:30

Elkeserítő statisztika: egy hét alatt 400 gyorshajtót mértek be a rendőrök a Jászkunságban

Tizenkét ittas sofőr, több, mint 400 gyorshajtó – ez a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság múlt heti mérlege.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Tizenkét ittas sofőrrel szemben kezdeményeztek eljárást, illetve 12 személyi sérüléssel járó baleset helyszínén intézkedtek múlt héten a vármegye rendőrei. A forgalom-ellenőrzők 411 gépkocsit mértek be, melyek túllépték a megengedett sebességet, továbbá 236 kerékpárost ellenőriztek, melyből 32 esetben állapítottak meg valamilyen szabálysértést – közölte a vármegyei rendőrség.

– A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a jövőben is folyamatosan tartanak a közlekedési biztonsági helyzet további javítása, valamint a baleseti szempontból kiemelt szabályszegések visszaszorítása érdekében különböző közlekedésrendészeti akciókat – tájékoztatott András Hunor Lehel százados, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában