Akció

2023.12.05. 15:50

Láthatósági eszközökkel ajándékozná meg a sportolókat a vármegyei rendőr-főkapitányság

Baleset-megelőzési láthatósági eszközöket tartalmazó csomagokat ajándékoznak sportolóknak a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei megelőzési szakemberek. A hatóság célja az, hogy megóvják a bicikliseket és a gyalogosokat a közúti balesetektől.

Hartai Gergely

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága az idei télen is folytatja sikeres akcióját, Ha nektek is fontos a láthatóság elnevezéssel – közölte hírportálunkkal a rendőrség. 

Mint írják, a sportoló diákok és felnőttek a téli hónapokban általában már sötétedés után indulnak edzeni, és onnan haza. A bizottság tagjainak egyik legfontosabb küldetése, hogy megóvják a gyalogosokat és a kerékpárosokat a közúti balesetektől. Ennek érdekében különböző láthatósági eszközökkel ajándékozzák meg azokat a csapatokat, egyesületeket, melyek tagjainak fontos, hogy a sötétben is láthatóak legyenek. 

Az akcióhoz való csatlakozási szándékot az érdeklődők a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányságon személyesen, vagy a bizottság közösségi oldalán jelezhetik – tájékoztattak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában