Életveszélyesen megfenyegette

2023.12.01. 09:31

„Megöllek!” – kést rántott a boltban a tiszaburai rabló, elfogták a rendőrök

Életveszélyesen megfenyegette a bolti eladókat, végül mégis üres kézzel szelelt el az üzletből az a 16 éves tiszaburai fiatal, akit rablás miatt vett őrizetbe a rendőrség.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

 A boltosok hívták ki a rendőröket november 29-én, vagyis szerda kora délelőtt, miután az üzletben lopáson kaptak egy fiatalt. A tolvaj, amikor számonkérték, egy kést rántott elő kabátja zsebéből, és el akart menekülni, közben többször azt kiabálta feléjük, hogy „megöllek!”. A talpraesett eladók ennek ellenére nem engedték elmenekülni a rablót, akinek a kabátjából kiestek a lopott holmik, így üres kézzel futott el. Miután a karcagi rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, rögtön keresni kezdték, azonban nem találták, ezért elfogatóparancsot adtak ki ellene.

A késes rablóra a készenléti rendőrök csaptak le
Forrás: Police.hu

– A Készenléti Rendőrség munkatársai november 30-án délelőtt Tiszaburán elfogták a körözött férfit, és előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra. A 16 éves fiatalt a nyomozók rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Megállapították, hogy garázdaság és kétrendbeli lopás elkövetése miatt már zajlik ellene eljárás. Az ügyeket egyesítették, majd a gyanúsítottat őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását – tájékoztatott András Hunor Lehel százados Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában