Eldurvult a vita

2023.12.01. 13:54

Vér borította el a tiszaderzsi nő ujjait, amikor fia kezében felpörgött a láncfűrész

Kevesellte az anyjától favágásra kapott pénzt, ezért megvágta egy láncfűrésszel az asszonyt a 32 éves fia Tiszaderzsen. A nő súlyos sérüléseket szenvedett.

Molnár-Révész Erika

A rendőrökkel szemben már nem volt olyan kemény a tiszaderzsi férfi, akit hamar elfogtak a rendőrök

Forrás: Police.hu

November 30-án, vagyis csütörtök délelőtt bízta meg favágással a fiát egy tiszaderzsi asszony. Kétezer forintot ajánlott fel a munkáért. A 32 éves férfi azonban kevesellte az összeget, vitázni kezdtek. Azért, hogy a férfi több pénzt kapjon, beindította a láncfűrészt, majd egy felfelé irányuló mozdulattal megvágta a vele szemben álló édesanyja tenyerét. A vérző asszony ezután két 1000 forintost dobott a földre, súlyosan sérült kezével pedig azonnal orvoshoz indult. A fiát ez nem zavarta, felvette a földről a pénzt, és zsebre tette.

Egy ekkora láncfűrésszel vágta meg saját édesanyja tenyerét a gyanúsított
Forrás: Police.hu

– A tiszafüredi rendőrök elfogták a bűncselekmény 32 éves feltételezett elkövetőjét, rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását – tájékoztatott András Hunor Lehel százados Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában