Frissítve

2024.01.22. 08:12

Autó és kisbusz karambolozott Jászárokszállásnál

Az ütközés közelében utóléréses baleset is történt.

Szoljon.hu

Forrás: Jászárokszállás ÖTP

Frissítés 13:08:

Csörlővel kellett kerekeire állítani azt a kisbuszt, ami egy terepjáróval ütközött hétfő reggel Jászárokszállás külterületén.

Az oldalára borult kisbusz
Forrás: Jászárokszállás ÖTP

Egy kisbusz és egy terepjáró ütközött össze hétfő reggel Jászárokszállás külterületén. A baleset következtében a kisbusz az út mentén az oldalára borult. 

– A jászárokszállási önkormányzati tűzoltók a terepjárót áramtalanították, majd a rendőrségi helyszínelést követően a kisbuszt csörlővel a kerekeire állították – tájékoztatott a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A balesetben érintett terepjáró
Forrás: Jászárokszállás ÖTP

Korábban írtuk:

Karambolozott egy személyautó és egy kisbusz a 3203-as úton, Jászdózsa közelében. A busz az oldalára borult. A műszaki mentést végző jászárokszállási önkormányzati tűzoltók áramtalanították a személyautót. A baleset közelében egymásba futott három másik autó is, a helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani – közölte hírportálunkkal a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában