Eltűnés miatt keresik

2024.01.13. 08:52

Hívja a rendőrséget, ha látta ezt az alattyáni testérpárt!

A jászberényi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A Jászberényi Rendőrkapitányság eljárást folytat Fligúr Vanessza Melissza és Csikós Kevin eltűnése ügyében. A 12 éves lány, és testvére a 9 éves kisfiú január 12-én Alattyánon, az iskolai tanítás után engedély nélkül ismeretlen helyre távoztak, és azóta ismeretlen helyen tartózkodnak – olvasható a police.hu oldalon.

Az eltűnt lány barna hajú, barna szemű, 150 cm magas, eltűnésekor arany színű kapucnis dzsekit viselt, szürke sapkával, alatta fekete testhez álló nadrág és fekete bakancs volt raja. Rózsaszínű hátizsákot hordott.

Fligúr Vanessza Melissza
Forrás: Police.hu

Az eltűnt fiú barna hajú, barna szemű, 130 cm körüli magasságú, eltűnésekor farmer színű kapucnis dzsekit viselt kék sapkával, alatta kék színű melegítő nadrág, és kék színű hótaposó csizma volt. A hátizsákja FC Barcelonás és Messi van rajta.

Csikós Kevin
Forrás: Police.hu

A Jászberényi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható gyermekeket felismeri, vagy a tartózkodási helyükről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Jászberényi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában