Elfogták őket

2024.01.02. 16:57

Megcsapolták a gépet: hatszáz litert gázolajat lopott egy jászapáti testvérpár

Egy szemfüles polgárőr jelzésének, valamint a jó információáramlásnak köszönhetően a jászsági rendőrök rövid időn belül elfogtak két gázolajtolvajt.

Rimóczi Ágnes

A rendőrök a két elkövető lakcímén több kannában 80 liter gázolajat foglaltak le

Forrás: Police.hu

Feltűnt egy gépek mellett parkoló autó, kiderült, hogy a sofőrje gázolajat lopott azokból. A tolvajt gyorsan kézre kerítették. 

– Egy szolgálaton kívüli jászapáti rendőrt értesítettek a polgárőrök december 30-án későn este, mivel Jászjákóhalma külterületén egy autót láttak parkolni a mezőgazdasági gépek körül. A rendőr értesítette a gépek tulaját, aki a helyszínen azt vette észre, hogy több mint 600 liter gázolajat loptak el az egyik mezőgazdasági erőgépből – számolt be a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya. 

A rendőrök az elkövetőktől egy kétméteres műanyag lopócsövet is lefoglaltak
Forrás: Police.hu

– Az őrmester szolgálatba helyezte magát, és kollégáival együtt elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható jászapáti testvérpárt. A 23 és 26 éves férfit lopás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók. Lakcímükön több kannában 80 liter gázolajat és egy kétméteres műanyag lopócsövet foglaltak le a rendőrök – részletezte az esettel kapcsolatban András Hunor Lehel, a főkapitányság sajtóreferense.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában