Lopások

2024.02.28. 14:49

Addig jár(t) a korsó a kútra… lebukott a visszatérő ladányi tolvaj

Addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik, tarja a mondás. Igaz ez arra a jászladányi férfira is, aki háromszor is visszament lopni Jászladányon ugyanabba a pékségbe, de negyedszerre rajtavesztett.

Kovács Berta

Egy 35 éves jászladányi lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy február 17-én – nyitvatartási időn kívül – ellopott egy televíziót és egy doboz ketchupot egy helyi pékségből.

lopás, betörés, tolvaj
Illusztráció
Forrás: Getty Images

A gyanúsított február 17-ét követően megint visszatért a pékségbe, de akkor semmit nem vitt magával. Február 26-án este sem tétlenkedett: újra behatolt a szóbanforgó pékségbe. Ez alkalommal egy 35 ezer forint értékű magasnyomású mosót vitt magával. Másnap este újra mehetnékje volt, azonban a pékségbe bejutva a tulajdonos megzavarta. A bejelentést követően a rendőrök a férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol kétrendbeli lopás kísérlete és kétrendbeli lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában