Újjászületett

2024.02.18. 16:46

Csoda a vasúti átjáróban: túlélte a kisújszállási biciklis, hogy elgázolta a vonat

Egy vasúti átjáróban tekert a vonat elé egy férfi szombat délután Kisújszállás külterületén – adta hírül a Kisújszállási Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság a honlapján.

Szoljon.hu

Kerékpárjának első kereke kiszakadt a helyéről, a férfi azonban túlélte az ütközést a vonattal

Forrás: Kisújszállási Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság

Tájékoztatásuk szerint a mozdonyvezető látta a férfit, és rá is dudált, a biciklis azonban ennek ellenére kikerülte a lezárt sorompót, és ráment a sínekre.
A férfinak szerencséje volt, mert nem került az érkező vonat alá, így túlélte az ütközést. 

A kisújszállási tűzoltók információi szerin a mentők kórházba szállították a férfit. Mi sem mutatja szemléletesebben, micsoda szerencséje volt, mint hogy a kerékpárjának első kereke kiszakadt a helyéről... 

A kisújszállási tűzoltók a szerelvényen utazók le-, illetve átszállásában is segítséget nyújtottak
Forrás: Kisújszállási Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság


A vonatközlekedés a baleset miatt megállt az érintett vonalon, a helyszínre mentők és rendőrök is érkeztek – tért ki beszámolójában a további részletekre Czókoly Viktorián, a Kisújszállási Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság vezetője. A tűzoltók a szerelvényen utazó mintegy kétszáz ember le-, illetve átszállásában is segítettek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában