Frissítve

2024.02.10. 17:07

Egy kőröstetétleni üzem tetőtere kapott lángra

Tűz ütött ki egy üzem tetőterében Kőröstetétlenben. Az Abonyi útra riasztották a tűzoltókat.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

FRISS – 17:50

A Pest vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett ceglédi és szolnoki hivatásos tűzoltók eloltották azt a tüzet, amely Kőröstetétlenben, az Abonyi úton egy szendvicspanelből épített üzem hátsó raktárrészének tetőterében keletkezett. A katasztrófavédelmi igazgatóság tájékoztatása szerint a padlástérben egy légbefúvó, légcserélő berendezésnek és motorjának vezetékei égtek, izzottak. A rajok megkezdték az utómunkálatokat.

Korábban írtuk:

Tűz ütött ki egy szendvicspanelből épített üzem tetőterében szombat délután Kőröstetétlenen, az Abonyi úton. A szombat délután négy óra körül történt esetről a katasztrófavédelmi igazgatóság tájékoztatta hírportálunkat. Mint megtudtuk: a Pest vármegyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett ceglédi és szolnoki hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltják a lángokat, valamint megbontották a tetőt. 

– Az épületben lekapcsolták az áramot és a gázt is. Az üzemben nem volt munkavégzés, nem tartózkodott bent senki – közölték az illetékesek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában