Eltűnés

2024.03.24. 20:24

Hívja a rendőrséget, ha látta ezt a szolnoki nőt!

Aki a 85 éves idős hölgy hollétéről tud, az hívja a 112-es segélyhívó számot.

Mészáros Géza

A Szolnoki Rendőrkapitányság eljárást folytat Demeter Ernőné szolnoki lakos eltűnése ügyében – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete vasárnap este. A 85 éves nő március 24-én, a délutáni órákban ismeretlen helyre távozott, és azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

telefon
Fotó: Shutterstock.com / Forrás:  Illusztráció

Az eltűnt idős asszony körülbelül 150 centiméter magas, nagyon vékony testalkatú, barna szemű, őszes-világosbarna hajú. Eltűnésekor vajszínű blézer-jellegű kabátot és sötét színű szoknyát viselt. Különös ismertető jele, hogy nehézkesen, bicegve tud csak járni.

Demeter Ernőné
Forrás: Police.hu

A Szolnoki Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható idős hölgyet felismeri, vagy a tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56/501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában