Kattant a bilincs

2024.03.22. 14:22

Vitték a pálmát Kunszenten: nagy terveik voltak a lopott növénnyel, de jött a fordulat

Nem kevesebb mint 16 kunszentmártoni sértettet károsított meg egy banda: tyúkokat, élelmiszereket és még egy pálmafát is elloptak. Lebuktak, elfogták őket, egyikük rács mögött várja a nyomozás befejezését.

Kovács Berta

Két fiatalkorú kunszentmártoni lakost is gyanúsít a rendőrség azzal a bűncselekménnyel, amit március 20-án 16 óra és március 21-én 6 óra között követtek el. 

police.hu, rendőrkézen,police.hu
Rendőrkézen az egyik gyanúsított
Forrás: Police.hu

A fiatalok bementek egy helyi ház udvarára, ahonnan egy 70 ezer forint értékű, 170 centiméteres pálmát loptak el. A növényt elrejtették, hogy később pénzzé tegyék. A helyi nyomozók azonban elfogták a fiatalokat, és lopás vétség miatt kihallgatták őket. Ellenük többszörösen egyesített büntetőeljárás van folyamatban, ugyanis tavaly több kunszentmártoni házba törtek be harmadik társukkal együtt, és élelmiszert, baromfikat, egyéb használati tárgyakat vittek el.

A felnőttkorú gyanúsított jelenleg letartóztatását tölti – tudtuk meg a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatásából.

A pálma visszakerült jogos tulajdonosához
Forrás: Police.hu

A rendőrkapitányság bűnügyesei a nyomozás keretében összesen 16 rendbeli lopást vizsgálnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában