Fotókkal frissítve

2024.03.19. 10:22

Beszorult egy ember a roncsokba, miután két autó összeütközött Törökszentmiklóson

Az önkormányzati tűzoltók szabadították ki azt az embert, aki kedd délelőtt egy baleset következtében beszorult az autóroncsba Törökszentmiklóson, a Kossuth Lajos utcában. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Molnár-Révész Erika

A baleset helyszíne

Fotó: Szoljon.hu

Frissítve 12.58:

Súlyosan megsérült egy középkorú nő a délelőtti törökszentmiklósi balesetben.

Két embert szállítottak kórházba a délelőtti törökszentmiklósi baleset után. Egyikük, egy középkorú nő súlyos, a baleset másik résztvevője könnyebb sérüléseket szenvedett az ütközés során.  A forgalomkorlátozást nemrég oldották fel az érintett szakaszon.

Mint azt korábban megírtuk, két autó karambolozott kedd délelőtt Törökszentmiklóson a Kossuth Lajos úton, a baleset következtében az egyik autóba egy ember beszorult, őt az önkormányzati tűzoltók feszítővágóval szabadítottak ki az összeroncsolódott járműből. A helyszínre mentők is érkeztek. 

– A helyszínről egy középkorú nőt súlyos, egy másik személyt könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba bajtársaink – tájékozatott Sebő Katalin, az Országos Mentőszolgálat Főigazgatóság Kommunikációs és PR Osztályának kommunikációs szervezője. 

A mentés és helyszínelés alatt a szakaszon forgalomkorlátozás volt érvényben, melyet délután 13 óra előtt néhány perccel oldottak fel.

Korábban írtuk:

Összeütközött két személyautó Törökszentmiklóson, a Kossuth Lajos utcában, a Bajza József utca közelében kedd délelőtt. 

baleset, karambol, rendőrség
A helyszínelés idején az érintett szakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani
Fotó: Szoljon.hu

A baleset következtében egy ember beszorult a járműbe, őt a helyi önkormányzati tűzoltók feszítővágó segítségével kiszabadították. A társhatóságok is kiérkeztek a helyszínre. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani – tájékoztatott a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában