Hívatlan látogatók

2024.04.02. 14:00

Fekete maszkos alakok tűntek fel a cibaki éjszakában, semmi sem volt biztonságban tőlük

Fekete maszkkal a fejükön indultak a szajréért a cibakházi betörők. Rafináltak akartak lenni, szinte mindenre gondoltak, egy dologgal azonban nem számoltak...

Pakainé Pusztai Nóra

Két cibakházi lakost gyanúsítanak a tiszaföldvári rendőrök azzal, ami március 30-án éjszaka történt Cibakházán.

lopás, rendőrség
A nyomozók a kulcsarzenált és a fekete maszkokat is lefoglalták
Forrás: Police.hu

– A 42 éves férfi és 40 éves nőrokona álkulccsal mentek be egy helyi vegyesboltba. A rafinált, arcát eltakaró páros a kasszából 50 ezer forintot, továbbá édességet, húsárut, szeszes italokat, kozmetikumokat és kávét lopott el – részletezte közleményében a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Éjfél után a férfi és a nő ismét visszament a kifosztott üzletbe, ekkor nem kevesebb mint 6 táposzsákot pakoltak tele áruval.

– A tolvajok dolguk végeztével visszazárták az ajtót. A tulajdonos reggel vette észre, hogy megkárosították – közölte a rendőrség.

A bejelentést követően a nyomozók tüzetesen kielemezték a kamerafelvételeket, azonban nehezítette a dolgukat, hogy mindkét elkövető maszkot viselt.

– Végül a kellő személyismeret most is kisegítette a nyomozókat, így rendkívül rövid időn belül elfogták és lopás bűntett miatt kihallgatták a páros tagjait, akik beismerő vallomást tettek – fogalmaztak.

lopás, rendőrség
A rendőrök két helyszínen sikeres kutatást tartottak, így a 700 ezer forintos lopási kár egy része megtérült
Forrás: Police.hu

A rendőrök két helyszínen is sikeres kutatást tartottak, így a 700 ezer forintos lopási kár egy része megtérült. A nyomozók a kulcsarzenált és a fekete maszkokat is lefoglalták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában