Közlekedésbiztonság

2024.04.23. 12:30

Jól kerekeztek a rendőrségi versenyeken a jászkunsági diákok

A Ki a mester 2 keréken? és a Kerékpáros Iskola Kupa vármegyei összesítő versenyen vettek részt jászkunsági diákok. A tét a döntőbe jutás volt.

Rimóczi Ágnes

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága a napokban rendezte meg a Kerékpáros Iskola Kupa és a Ki a mester 2 keréken? közlekedési ifjúsági versenyek vármegyei döntőjét. Az első helyezettek az országos megmérettetésen képviselik vármegyénket. Az eredményekről a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya tájékoztatta hírportálunkat.

kerékpározás, közlekedés
A verseny tétje a döntőbe jutás volt
Forrás: Police.hu

A Kerékpáros Iskola Kupán (5–8. osztály) első helyen végzett Bojtos Nóra és Juhász Márton (Szent István Sport Általános Iskola és Gimnázium, Jászberény), második lett Tóth Jázmin és Szatmári Péter (Gróf Apponyi Albert Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, Jászberény), a harmadik helyet pedig Kiss Lajos (Öcsödi József Attila Általános Iskola) és Szabó Lili Panka (Tiszakürti Körzeti Általános Iskola) szerezte meg.

Ki a mester 2 keréken? (10–12 éves korosztály) versenyen a dobogó legfelső fokára Eszes Dorina (Mátyás Király Általános Iskola, Jászboldogháza) és Lőrincz László (Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola, Szolnok) állhattak fel. Második lett Hreskó Flóra (Szandaszőlősi Általános Iskola, Szolnok) és Nádudvari Dániel (Öcsödi József Attila Általános Iskola), a harmadik helyet pedig Kocsis Csenge Rebeka (Tiszakürti Körzeti Általános Iskola) és Tánczos Ákos (Szandaszőlős Általános Iskola, Szolnok) szerezte meg.

közlekedés, jutalom
A legügyesebbek oklevelet és ajándékcsomagot kaptak
Forrás: Police.hu

– Gratulálunk a díjazottaknak, a területi verseny valamennyi résztvevőjének, a felkészítő tanároknak és a szülőknek is – írták a rendőrség illetékesei.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában