Toborzás

2024.05.29. 12:26

Határvadász toborzásokat tartanak a rendőrök

Aktív a toborzás május utolsó hetében Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében. A határvadász szolgálat iránt érdeklődők június 1-jén 10 és 14 óra között még találkozhatnak a rendőrökkel Jászboldogházán, a Bercsényi úti játszótéren.

Pakainé Pusztai Nóra

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 15 településen, 20 helyszínen várták ezen a héten a határvadászképzés iránt érdeklődőket. Tájékoztatták őket  a szolgálatról és minden felmerült kérdésre válaszoltak.

határvadász
A héten 15 vármegyei településen toboroztak határvadászokat a rendőrök 
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

BikeSafe regisztrációt is tartanak

Sipos-Kácsor Andrea, vármegyei rendőrségi sajtóreferens hozzátette, a szolgálat iránt érdeklődők június 1-jén 10 és 14 óra között találkozhatnak kollégáinkkal Jászboldogházán, a Bercsényi úti játszótéren, ahol nemcsak a toborzásról kaphatnak első kézből tájékoztatást, hanem BikeSafe regisztrációra is lehetőség nyílik.

Egységcsomaggal készülnek a leendő határvadászoknak

A rendőrök minden helyszínen jelentkezési egységcsomagot is adnak, ami a szerződéses határvadászok képzésével kapcsolatos bővebb tájékoztatással együtt elérhető a https://www.police.hu/hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes oldalon.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában