Rendőrség

2024.05.25. 13:30

Amíg aludt éjjel, a hálószobájában fosztogatók jártak Kenderesen

Nem ébredt fel a sértett, miközben az ágya melletti összes értékét ellopták tőle a tettesek az éjszaka közepén.

Mészáros Géza

Egy különös bűncselekményről számolt be hírportálunknak a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya.

kifosztotta,tolvaj,lopás,értékek,alvás
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

Bejelentés érkezett a Karcagi Rendőrkapitányságra május 23-án reggel. A kenderesi sértett elpanaszolta, hogy május 22-én este 22 óra és május 23-án hajnali 4 óra között valaki átmászott a kerítésén, és kifeszítette házának bejárati ajtaját. 

Míg ő aludt, az ismeretlen a testi közelségéből ellopta ezüst nyakláncát medállal, továbbá a pénztárcáját, amiben 86 ezer forint, bankkártya és a személyes okmányai voltak. Akkor szembesült a bűncselekménnyel, amikor munkába indult, és nem találta értékeit azon a polcon, ahol korábban hagyta.

kifosztotta,aludt,sértett,értékek
A tolvaj kifosztotta a házát amíg aludt
Forrás: Police.hu

A rendőrök adatot gyűjtöttek és hamarosan előállítottak egy 28 és egy 18 éves kenderesi lakost, akiket kifosztás bűntett miatt hallgattak ki. Az ékszert és a pénzt nem találták meg a rendőrök, azonban a tárcát és a személyes okmányokat igen, melyeket visszaadtak a sértettnek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában