Rács mögött

2024.05.29. 13:00

Lopás miatt kattant a bilincs a tiszabői testvérek kezén

Az egyenruhások egy kályhadobot és két betonkeverődobot foglaltak le a minap tartott nyomozás során. Lopás miatt hallgattak ki két tiszabői fiatalt.

Pakainé Pusztai Nóra

Közel egy hete érkezett a bejelentés a Karcagi Rendőrkapitányságra, hogy egy tiszabői tárolóhelyiségből szerszámokat loptak el.

lopás
Lopás miatt vettek őrizetbe egy tiszabői testvérpárt 
Forrás: Police.hu

– A helyiségbe bement két helyi fiatal május 23-án 13 óra és május 27-én 6 óra között, ahonnan fűkaszát, üzemanyagot és különböző szerszámokat vittek magukkal – részletezte Sipos-Kácsor Andrea, vármegyei rendőrségi sajtóreferens.

A bejelentést követően a rendőrök szemlét tartottak, tanúkat hallgattak ki és kamerafelvételeket elemeztek, így jutottak a tettesek nyomára. A Karcagi Rendőrkapitányságra állították elő a 20 és 21 éves férfiakat, akiket lopás bűntett miatt kihallgattak. Az egyenruhások kutatáskor egy kályhadobot és két betonkeverődobot foglaltak le.

A fiatal testvérpár több vagyon elleni bűncselekményt is elkövetett az elmúlt időszakban, ezért a nyomozók őrizetbe vették őket és a bíróság elrendelte a letartóztatásukat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában