Bűn- és baleset-megelőzés

2024.05.23. 09:30

Rendőrmotorra ülhettek a szolnoki kassaisok

A jászkunsági rendőrök több településen is feltűntek az elmúlt héten. A rendezvényekre bűn- és baleset- megelőzési programokkal készültek, a szolnoki Kassai úti általános iskola diákjai például a rendőrmotort is kipróbálták.

Pakainé Pusztai Nóra

A szolnoki Kassai úti általános iskola harmadikosainak rendőrmotor bemutatóval és kerékpáros pályával készültek a Szolnoki Rendőrkapitányság prevenciós munkatársai. A Szegő Gábor Általános Iskola diákjainak KEVE órát tartottak. Ahogy András Hunor Leheltől, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől megtudtuk nem ezek voltak a kitelepülés egyetlen helyszínei.

szolnok,rendőr,kassai,balesetmegelőzés

–  A zagyvarékasi gyereknapon a vetélkedők és a részegszemüveg is sikert aratott a fiatalok körében. A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság megelőzési szakembere a tiszapüspöki óvodásoknak tartott a kerékpáros közlekedésről gyakorlati foglalkozást. A mezőtúri rendőrök pedig a túrkevei XXIV. Kevi Juhászfesztiválon települtek ki standjukkal, ahol szeretettel várták a kicsiket és a nagyokat egyaránt megelőzési feladatokkal, játékokkal, részegszemüveggel – foglalta össze.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában