Fotókkal frissítve

2024.05.24. 08:14

Embert gázolt a vonat Újszászon

Tűzoltók emelték ki az illetőt a szerelvény alól.

Szoljon.hu

Frissítés - 11:05

Közeli forrásból megtudtuk, de hivatalosan meg nem erősített információk szerint öngyilkossági szándékkal lépett a mozgó vonat elé az a középkorú férfi Újszászon, akit a menetrendszerűen közlekedő szerelvény a Baross úti vasútállomásnál elgázolt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az elgázolt személyt, miután kiemelték a vontató jármű alól, és a helyszínről mentőhelikopterrel a kórházba szállították, továbbra is életben van, így az üggyel kapcsolatban nem indul közigazgatási eljárás.

Ha úgy érzi, Ön vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, segítségre szorul, hívja az ingyenes 116-123 felnőtt lelkisegély számot! A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány gyerek és ifjúsági lelkisegély száma: 116-111.

Korábban írtuk:

Elgázolt egy embert a vonat Újszászon, a Baross útnál, a vasútállomáson péntek reggel – tájékoztatott a katasztrófavédelem.

vonatgázolás újszászon,túri lászló,éltejel
Mentőhelikopter is érkezett a helyszínre
Fotó: Turi László

A balesethez a szolnoki hivatásos tűzoltókat és az Életjel Önkéntes Tűzoltó Egyesület önkénteseit riasztották. Az egységek a mentők segítségével kiemelték az elgázolt embert a szerelvény alól. A vonaton mintegy harmincan utaztak, ők a tűzoltók kiérkezés előtt leszálltak.

Vonatgázolás Újszászon,életjel,vonat,ember
Az egységek az Országos Mentőszolgálat és a Légimentők segítségével kiemelték a sérültet
Fotó: Turi László

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az elgázolt személy életben van, mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában