Rendőrségi mérleg

2024.06.21. 13:00

Azonnal elvették az ittas nő jogsiját, alkoholfogyasztás után vezetett Tiszaföldváron

Egy az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén. A vármegye rendőrei négy ittas sofőrrel szemben is intézkedtek.

Molnár-Révész Erika

Míg személyi sérüléssel járó balesetből egy történt, ittas sofőrből négyet is elcsíptek a jászkunsági rendőrök csütörtökön a vármegyei útjain. 

ittas,
Több ittas sofőrt is kiszúrtak a rendőrök az elmúlt 24 órában a vármegye útjain
Fotó: Shutterstock.com / Forrás:  Illusztráció

– Rendőrök ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő martfűi nőt, aki Tiszaföldvár belterületén közlekedett június 20-án éjfél körül. A járőrök megállapították, hogy a 44 éves asszony úgy ült volán mögé, hogy előtte alkoholt fogyasztott. A sofőr vezetői engedélyét a helyszínen elvették az egyenruhások, ellene járművezetés ittas állapotban vétség miatt indult büntetőeljárás – tájékoztatott Sipos-Kácsor Andrea alezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. 

Ittas volt a túrkevei férfi is, de elektromos kerékpárra pattant

Mint elmondta, ugyancsak alkoholos befolyásoltság alatt ült elektromos kerékpárjára az az 54 éves túrkevei férfi, akit június 20-án délelőtt ellenőriztek a rendőrök a város belterületén. Az alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért a sofőrt előállították a Mezőtúri Rendőrkapitányságra. Ellene szintén járművezetés ittas állapotban vétség miatt rendeltek el nyomozást.

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában