Útinform

2021.12.07. 09:59

Ezeken a helyeken végeznek közúti munkálatokat a Jászkunságban

Cikkünkben összeszedtük a kedden érvényben lévő, Jász-Nagykun-Szolnok megyei közutakon történő napi munkavégzésekkel kapcsolatos legfontosabb információkat.

szoljon.hu

Forrás: Shutterstock.com

Forras: Shutterstock.com

Az Útinform tájékoztatása szerint az M4-es autóúton, Abony térségében, a 91-es és a 93-as km között építési munkák miatt a főváros felé autózókat a külső sávba terelik.

A 4-es főúton,

  • Szajolnál, a 110-es km környezetében építési munkák miatt megváltozott a forgalmi rend. Mindkét oldalon a belső sávot tartják zárva, a forgalom a külső sávokon halad
  • a 113-as km közelében az M4-es autóút építéséhez kapcsolódó munkák miatt sávelhúzással terelik a forgalmat.
  • Törökszentmiklósnál, a 4-es főutat a 46-os főúti csomópont valamint a Tiszapüspöki csomópont között építési munka miatt lezárták. A forgalmat a már megépített, új M4-es autóútra terelik át. (114-es km)

A 32-es főúton Jászberény közelében, a 24-es km-nél új csomópontot alakítanak ki. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

Az érintett helyszíneket térképen is megnézhetik.

Kompok:

A Tisza felső szakaszán, Tiszadob és Tiszalúc között, az alacsony vízállás miatt bizonytalan ideig nem jár a komp. Tiszadobnál elbontották a pontonhidat, illetve a nagy mennyiségű uszadék és a magas vízállás miatt a komp sem közlekedik.

A középső szakaszon, Tiszacsege és Ároktő között újra jár a komp, napkeltétől napnyugtáig viszik át a járműveket.

Ezek is érdekelhetik