Kisújszállás

2024.06.23. 18:30

Családi nap kicsiknek-nagyoknak – galériával

Süsü Családi Fesztiválnak adott helyet vasárnap Kisújszállás. A legkisebbek örömére hatalmas játszótérré vált a Süsüs játszótér és a városháza mögötti park közötti terület.

Daróczi Erzsébet

Vasárnap a Süsüs játszótér és a városháza mögötti park közötti terület átalakult egy hatalmas játszótérré. Itt rendezték meg ugyanis a Süsü Családi Fesztivált, ahol több száz gyermek fordult meg a nap során szüleikkel és nagyszüleikkel.

családi nap, játszótér, gyerekek
A gyerekeket egy hatalmas játszótér várta vasárnap Kisújszálláson
Fotó: Daróczi Erzsébet

Népszerű volt a családi napon a hűst adó fák között felállított Csupa Csoda Vándorjátszótér, a Kezes-Lábas Játszóház, a Kackiás Vándorjátszótér, de a különböző ügyességi játékok, a mini vidámpark, a kézműves játszóház, a bütykölde, a terápiás kutyás bemutató is tetszett a kicsiknek és a nagyobbaknak is.

A színpadon több koncert, bemutató is volt, a parkolókban mini körhintára ülhettek és ugrálóvárban játszhattak a gyerekek. A tűzoltóság előtt a motoros doktorok járgányaira pattanhattak fel a kicsik, az udvaron pedig a tűzoltóautókat nézhették meg közelebbről. Aki megéhezett, az vattacukrot, lángost és sok más finomságot is kóstolhatott ezen a családi napon, ahol a vásárfiáról kézművesek és árusok gondoskodtak. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában