Tájékoztatás

2024.06.18. 15:00

Diákmunka akad bőven Kengyelen, már lehet jelentkezni

Postai előkészítő munkák, küldemények kihordása, közterület karbantartási tevékenység, mezőgazdasági munkák – ilyen feladatok várnak a fiatalokra Kengyelen. A településen is indul a diákmunka program, melyre július 5-ig lehet jelentkezni.

Molnár-Révész Erika

Több területen várja diákmunka a fiatalokat Kengyelen, a programra július 5-ig, vagyis péntek délig lehet jelentkezni a polgármesteri hivatal e-mail címén, vagy telefonon. 

diákmunka
Diákmunka várja a fiatalokat nyáron Kengyelen, a településen több feladat várja jelentkezőket
Fotó: Csapó Balázs / Forrás: Illusztráció

Napi hat óra a diákmunka, többfajta feladat vár a fiatalokra 

A diákmunka programban résztvevők feladatai a postai előkészítő munkák, küldemények kihordása, közterület karbantartási tevékenység, valamint mezőgazdasági munkák 

– tájékoztatott Gál József, Kengyel polgármestere. 

Mint megtudtuk, a program keretében július 22-e és augusztus 9-e közötti időszakban 16 és 25 év közötti, nappali tagozatos tanulói, vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkező, és azt igazolni tudó diákokat foglalkoztathat az önkormányzat. Azokat, akik szolgáltatást kérőként igényelték nyilvántartásba vételüket a Törökszentmiklósi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán, melyre június 17-től van lehetőség. A program 3 hetes turnusban, napi 6 órás foglalkoztatásban indul.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában