Támogatás

2024.06.19. 12:00

Ingyenes szünidei étkeztetést biztosítanak a rászoruló gyerekeknek Jászladányon

Június 19-ig várják az igényeket a nyári szünidei étkeztetésre. A jászladányi önkormányzat idén is ingyenesen biztosítja a déli meleg főétkezést a rászorulóknak.

Illés Anita

A családokat segíti a szünidei gyermekétkeztetés. Ennek keretében a jászladányi önkormányzat a szülő, illetve törvényes képviselő kérelmére idén is ingyenesen biztosítja a déli meleg főétkezést a hátrányos helyzetű és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő, halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek részére a nyári szünetben. 

Cute,Healthy,Preschool,Kid,Boy,Eats,Pasta,Noodles,Sitting,In
A szünidőben sem marad éhes gyermek
Fotó: Shuttestock.com / Forrás: Illusztráció

Az ingyenes ellátást június 19-ig lehet kérelmezni

Iskoláskorúaknak június 24-től augusztus 30-ig, a bölcsődébe beíratott gyerekeknek az intézmény zárva tartásának időtartama alatt július 1-től július 12-ig, a Tündérkert óvoda gyermekeinek július 1-től 19-ig, míg a Szivárvány óvodába beíratott gyerkőcök részére július 22-től augusztus 9-ig terjedő időszakra igényelhető a szünidei gyermekétkeztetés. Az igényléshez szükséges kérelem a bölcsődében, az óvodában, az iskolában és a Polgármesteri Hivatal Igazgatási Osztályán vehető át – tájékoztatott a település közösségi oldalán Móczó Nóra, jegyző. A kitöltött kérelmeket június 19-ig lehet leadni a bölcsődében, az óvodában, az iskolában vagy a polgármesteri hivatalban. 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában