Elismerés

2024.06.16. 16:30

Köznevelésért Díjat vettek át abonyi pedagógusok

Három pedagógust ismertek el Abonyban Köznevelésért Díjjal a közelmúltban tartott városi pedagógusnapon.

Rózsa Róbert

Az önkormányzat által alapított Köznevelésért Díjat hosszú évek kimagasló szakmai munkája révén vehette át Bölcskei-Molnár Zoltánné, a Gyöngyszemek Óvoda óvodapedagógusa. Bölcskei-Molnár Zoltánné maga is Gyöngyszemekbe járt kisgyerekként, majd a nagykőrösi óvónőképzés elvégzése után visszatért egykori óvodájába, ahol 1986 óta neveli az abonyi gyerekeket.

Köznevelésért Díj, pedagógus, Abony
Pető Zsolt, Abony polgármestere adta át Abony Köznevelésért Díját Bölcskei-Molnár Zoltánnénak
Fotó: Facebook.com / Abony város hivatalos oldala

Odaadó munkájáért szintén Köznevelési Díjat adományozott a város Vargáné Kengyel Gabriellának. A Szivárvány Óvoda fejlesztő óvodapedagógusa – áll az indoklásban – speciális ismereteket szerzett, amelyeket beépít munkájában, és szép eredményeket ér el, különösen a hátrányos helyzetű gyerekek esetében.

Köznevelésért Díjat kapott Szikszay Sándorné, a Bihari János Zeneiskola nyugdíjas tanára is. Ő nyugdíjba vonulása után is segítette munkájával a zeneiskolát, magas szintű koncertekre készítette fel növendékeit, akik rendre kiváló eredményeket értek el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában