Önerős beruházás

2024.06.21. 09:30

Óvodák udvarát újítják fel Törökszentmiklóson

Már júliusban elkezdődhet a Tulipán és az Aranykapu tagóvodák udvarainak felújítása Törökszentmiklóson. Az óvodák továbbfejlesztését saját forrásból valósítja meg az önkormányzat.

Molnár-Révész Erika

Bár az önkormányzat benyújtotta támogatási kérelmét 2022-ben 6 tagóvoda udvarának, játszóudvarának felújítására, ám a pályázat nem nyert, így idén a helyhatóság úgy döntött, saját forrásból, ütemezetten kezdi el az óvodák udvarainak felújítását.

óvodák, felújíás
Már a nyáron elkezdődhet az önkormányzati fenntartású óvodák udvarának ütemezett felújítása Törökszentmiklóson
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

Már nyáron elkezdődhet az óvodák udvarainak felújítása 

Ebben az évben a Tulipánkert és az Aranykapu tagóvodák udvarát újítanák fel, a kivitelezés júliusban kezdődhet el. Az önkormányzat az önerő mellett a tervek szerint 10 millió forintos alapítványi forrást is bevonna a Tulipán Tagóvoda udvarának felújításába. 

Az elmúlt években uniós pályázati forrásokból energetikai korszerűsítésen estek át közintézmények, önkormányzati fenntartású oktatási-nevelési intézmények, valamint óvodák Törökszentmiklóson. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában