Jogerőssé válik

2024.06.26. 15:32

Új jelölt kerül a tiszaföldvári testületbe a kompenzációs listáról

Lemondott mandátumáról Zsámár Jánosné. A jelölt kompenzációs listáról jutott volna a tiszaföldvári képviselő-testületbe. Helyét Cseuz Zsolt veszi át, a döntés csütörtökön válik jogerőssé.

Pakainé Pusztai Nóra

A június 9-i választásokkal kialakult az október 1-től munkába álló képviselő-testület tagjainak listája Tiszaföldváron is. A szavazók bizalmát a Fidesz- KDNP jelöltje közül Kecse László, Ködmön Anita, Subák József és Gődér Gábor nyerte el. 

fórum, új jelölt, Tiszaföldvár
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

A testületbe bejutott a független jelöltként induló Burján Zoltán, Telek Margaretta, Hasznosné Rab Erzsébet és Karizs Tünde. A települési kompenzációs listáról került a testületbe Soós Antalné Molnár Erzsébet (Földvári Patrióták), Szabó Bettina ( Mi Hazánk) valamint Zsámár Jánosné (Fidesz- KDNP). 

Nyolc körzetből négyben a Fidesz-KDNP jelöltjeit választották meg a szavazók, a listáról egy ötödik jelölt is a testület tagja lehet. A helyi csoport úgy határozott, hogy Cseuz Zsolt legyen az az ötödik, aki megszerzi a mandátumot.

– Zsámár Jánosné lemondott madátumáról, a döntés csütörtökön jogerőre emelkedik, így a többiekkel együtt alakíthatunk frakciót és folytathatjuk a közös munkát Tiszaföldvár fejlődése érdekében – mondta Cseuz Zsolt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában