Útépítés

2024.07.10. 10:30

Már nem okoznak gondot a sávlezárások Szolnokon

A Magyar Közútkezelő Nonprofit Zrt. munkatársai burkolat marást, útszegély javítást és aszfaltozást végeztek a szolnoki Tószegi úti felüljárónál. Napokig kellett az útlezásárokat kerülgetni.

Pakainé Pusztai Nóra

Garanciális javításba kezdtek a Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai a 402-es főúton egy héttel ezelőtt. A szolnoki Tószegi úti felüljárónál forgalomkorlátozó táblákat helyeztek ki, sőt sávlezárásra is számíthattak az arra közlekedők.

Kevesebb, mint egy hét alatt végeztek a Tószegi út garanciális munkálataival a Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai
Fotó: Nagy Balázs

– A 402-es főút több mint 1,3 kilométeres szakaszának felújítása 2020-ban valósult meg, melynek garanciális javítási munkálatait július 4. és 9. közötti időszakban végezte el a vállalkozó – közölte Pécsi Norbert Sándor, Magyar Közút Nonprofit Zrt. Kommunikációs osztály vezetője.

A szakemberek mindkét oldalon a külső forgalmi sávokban lokálisan burkolat marást, útszegély javítást, valamint aszfaltozást végeztek. Az ideiglenes forgalomkorlátozás július 9-én megszűnt.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában