Példás közösség

2024.07.10. 10:00

Még nem késő csatlakozni a Színötösök csapatához, idén is bemutatjuk a kitűnő tanulókat

Az Új Néplap és a Szoljon.hu idén is meghirdette a népszerű kampányát. Jelentkezni még nem késő, július 14-ig lehet csatlakozni a Színötösök példás közösséghez!

Pakainé Pusztai Nóra

Van olyan, akinek könnyebb csupa ötös érdemjegyet szerezni az iskolában és van olyan, akinek jeles bizonyítványa mögött több fáradságos munka, idő és energia áll. Akár így, akár úgy, de abban egyetérthetünk, hogy egy gyermeknek kitűnő bizonyítványt szerezni és minden tantárgyból jeleskedni mindenképpen elismerésre méltó. Színötös kampányunkban idén is azokat az általános iskolás tanulókat mutatjuk be, akiknek sikerült az idei, 2023/24-es tanévet kitűnő bizonyítvánnyal zárni. Biztatjuk a szülőket, hogy támogassák őket eredményeik vállalásában!

színötös, diákok, bizonyítvány
Még nem késő jelentkezni, és csatlakozni a Színötösök közösségéhez
Fotó: Illusztráció / Forrás:  Shutterstock.com

Egy űrlap kitöltésével jelentkezhetnek a Színötösök közé

Ezt megtenni 2024. július 14. 10 óráig a szoljon.hu/szinotos oldalon lehet, az ott található űrlap kitöltésével és a kért dokumentumok – jó minőségű portrékép az általános iskolás Színötös diákról, szülői hozzájáruló nyilatkozat, a bizonyítvány másolata – feltöltésével. A jelentkezők között vármegyénként vásárlási utalványt sorsolunk ki.

Valamennyi Színötös tanuló portréját 2024. július 19-ét követően a Szoljon.hu-n, valamint az Új Néplapban tekinthetik majd meg!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában