Voksolás

2024.07.09. 19:55

Szúnyoggyérítés: furcsa „népszavazást" tartanak Alattyánon, kedden az okát is bejelentették

Július 12-ig tart az online szavazás arról, hogy szükséges-e szúnyogirtás Alattyánon. A szavazás jelenlegi állása szerint többségben vannak a szúnyoggyérítés "pártiak".

Illés Anita

Ahogy arról nemrég hírt adtunk, Huszár Arnold Alattyán polgármestere közösségi oldalán szavazást indított arról, hogy szükséges-e a településen szúnyoggyérítés.

szúnyoggyérítés, szúnyog
Egyelőre a legtöbb ember szeretne szúnyoggyérítést Alattyánon
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

Péntekig lehet szavazni a szúnyoggyérítésről

A településvezető érdeklődésünkre elmondta, hogy egyszerűen azért indította el az online kezdeményezést, mert kíváncsi a lakosok véleményére. Hozzátette: vannak, akik szerint sok a szúnyog a faluban, míg mások ezt nem, vagy kevésbé érzékelik. Ez természetesen attól is függ, hogy ki melyik településrészen lakik, illetve mennyire rendezett, gondozott a terület. Kedden 14 óráig 255 fő adta le szavazatát, a válaszadók 94 százaléka úgy gondolja, hogy szükség van szúnyoggyérítésre a községben. Az online szavazás július 12-ig tart. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában