hatan pizsamában

2019.02.19. 09:19

Új darabot ad elő a Fegyverneki Színkör

Míg tavaly a Leszállás Párizsban című Marc Camoletti-darabot, idén u­gyan­ezen szerző Hatan pizsamában című kétrészes vígjátékát adja elő a 2016-ban alapított Fegyverneki Színkör.

Molnár-Révész Erika

Népszerű a városban a nyolcfős társulat

Forrás: Beküldött fotó

– Azért vágtam bele annak idején, hogy bővüljön Fegyvernek kulturális palettája. Tagjaink között van pedagógus, méhész, de agrármérnök is – mondja a nyolcfős társulatról Molnár Barna, a színkör egyik alapító tagja.

Mindenkinek van saját „civil” foglalkozása, egy héten kétszer próbálnak a művelődési házban. Az önkormányzat támogatja őket, de amit lehet, maguk végeznek el. A helyiek is segítenek, a díszletek, jelmezek és a smink önkéntes, baráti alapon készülnek.

– Nagyon jó a színkör előadásainak fogadtatása. Eleinte attól tartottunk, hogy mivel ismer mindenki mindenkit, nem tudnak majd elvonatkoztatni a nézők a személytől, de szerencsére ez nem így történt – meséli a társulatvezető.

Népszerű a városban a nyolcfős társulat
Fotó: Beküldött fotó

Azt tervezik, a jövőben profi színészt kérnek fel, segítsen munkájukban. A Hatan pizsamában című darabot február 23-án és március 2-án láthatja a közönség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!