Megméretés

2023.03.05. 09:30

Versmondó verseny volt a kisúji Illéssyben

A nyelvtudás mellett a diákok előadókészségét is nézték a zsűri tagjai.

Daróczi Erzsébet

A Törökszentmiklóson tanuló Sadiku Rinesa koszovói viseletben angolul szavalt

Forrás: Beküldött fotó

A 2016-ban hagyományteremtő szándékkal elindított, általános iskolásoknak szóló idegen nyelvi versmondó versenyét hatodik alkalommal rendezte meg a napokban a kisújszállási Nagykun Baptista Oktatási Központ Általános Iskola, Gimnázium, Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium Illéssy Sándor Technikum és Szakképző Iskola Tagintézménye. A megméretésre Fegyvernek, Karcag, Kisújszállás, Kunhegyes, Törökszentmiklós, Szolnok és Túrkeve 10 általános iskolájának 60 diákja érkezett. 

A fiatalok egy nagyon szép, de összetett feladatra vállalkoztak, ugyanis a nyelvtudás mellett az előadókészségüket is nézték a zsűri tagjai. Akkreditált Kiváló Tehetségpontként az Illéssy kiemelten fontosnak tartja a tehetségek felismerését, a tehetségterületük erősítését, ezért több tehetségműhelyt működtet, illetve versenyeket szervez. Minden versenyző az iskola ajándékával és emléklapjával távozhatott, de 28 versmondó a képzeletbeli dobogós helyezése miatt könyvjutalommal is gazdagíthatta otthoni gyűjteményét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!